20 éves a Marom. Időutazás a távoli és nem túl távoli múltba

Hihetetlen, de valóban ennyi. Lehettél Marom alapító tag, része lehetsz a vallási közösségnek, bulizhattál a Sirályban vagy akár egészen a közelmúltban is fröccsözhettél még az Aurórában, hesszelhettél az elmúlt években a tó partján Bánkon, vagy éppen építhettél különböző közösségeket a ZSK vagy a Szabad terek keretében, valahogy mégis ennek a közösségnek a része vagy. 

Most, amikor kicsit mindannyian (kényszer)leállunk, talán jólesik visszatekintenünk és megnéznünk, hogy honnan indultunk és hová érkeztünk meg. Mostanáig. 

Ehhez kérjük a segítséged! Ha van bármilyen dokumentációd (írásmű, videó, fotó, művészeti projekt, egyéb), ami a Marom 20 éves történetéhez kapcsolódik (a Sirályhoz, a Negyed6Negyed7-hez, a Bánkitóhoz, az Aurórához vagy az összes többi Marom projekthez) és szeretnéd, hogy az egy nagyobb nyilvánosság előtt is megjelenjen, akkor küldd el nekünk! Lehet az vicces, megható, spirituális, borgőzös vagy éppen provokatív, mindent várunk, ami Neked fontos volt és amivel hozzájárultál ehhez a közösséghez vagy amit Neked adott ez a közösség. 

És ha van hozzá egy rövid sztorid/leírásod/magyarázatod, akkor azt is társítsd mellé! 

Reményeink szerint ezzel a projekttel mindannyian új erőre kapunk és erőt adhatunk egymásnak, hogy átvészeljük ezt a mostani időszakot és megkezdhessük a következő 20 évet.

Szóval nosztalgiára fel, indulhat az időutazás!

A dokumentációid a zsk2028@gmail.com címre küldd el május 17-ig, a tárgyba írd bele, hogy Marom20.